TALLIN OMA VÄKI

Ossi Sopen-Luoma

Tallinomistaja

Ossi Sopen-Luoma on tilan isäntä ja ”talonmies”. Ossi on ratsastanut nuoruudesta lähtien ja kilpaillut esteratsastuksessa 70-luvulta 90-luvulle West Side tallin siitosoreilla ja kasvateilla.

Oma ratsastaminen on jäänyt muutama vuosi sitten ja nyt Ossi keskittyy tallin toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen.

 

Satu Väihkönen

Tallin emäntä

Satu Väihkösen hevoset muuttivat pysyvästi Hallakorpeen kesäkuussa 2019 ja Satu itse vuotta myöhemmin. Satu oli 80- ja 90-lukujen Suomen estemaajoukkueen vakiojäsen ja voitti mm. kansainvälisen Finnderbyn 1985.

Noin 20 vuoden ratsastustauon jälkeen hän kiipesi uudelleen hevosen selkään vuonna 2015 ja kilpailee tällä hetkellä säännöllisesti kansallisella 110-120-tasolla.

Kira Jussila

Tallimestari

Kira Jussila on Ossin nuorin tytär ja työskentelee Halis Stablen tallimestarina. Kira on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja ja hänellä on usean vuoden kokemus kilpahevosten hoitamisesta Ruotsissa ja Keski-Euroopassa.

Haliksessa Kira tallin hoidon lisäksi ratsuttaa ja valmentaa oman tallin ja lähiympäristön ratsukoita sekä kilpailee kouluratsastuksessa.

 

 

 

Saana Virtanen

Avustaja

Saana on Ossin tyttärentytär. Hän ratsasti lukio-opiskelun ohessa ja kilpaili omalla hevosellaan kansallisella 110-120-tasolla.§